teljeskörű esküvői dekoráció

Mindent egy helyen. Teljes esküvői dekorációt és arculatot tervezek nektek az első sziromtól az utolsóig biztosítok mindent a nagy napotokra. A dekoráció tervezése során figyelembe veszem személyiségeteket illetve a helyszín adottságait, hogy stílusban mind hozzátok, mind pedig a helyszínhez is legjobban passzoljon.

esküvői virág dekoráció

Ha magatok szeretnétek megoldani a dekorációt, de a virágdíszek elkészítését profi kezekben szeretnétek tudni, a legjobb helyen jártok. Korlátozottan, területi és szabad kapacitás függvényében, konzultációt követően készítek számotokra egy arculattervet és egy, csak a virágokra kiterjedő részletes és tételes árajánlatot.

dekorációs tanácsadás

Ha nem tudjátok még eldönteni, hogy profi kezekre bízzátok esküvőtök dekorálását vagy ti magatok csináljátok érdemes a dekorációs tanácsadással kezdeni. 

A tanácsadásra minden esetben online kerül sor egy órában. A tanácsadás során megnézünk különböző stílusokat, mi illik hozzátok vagy a helyszínhez, majd a tanácsadást követő napon ezt át is adom számotokra digitálisan. 

Az e-book tartalmaz tippeket, tanácsokat, hogy a későbbiekben könnyebben el tudjátok dönteni, hogy ti magatok készítek el a dekorációt vagy esetleg rámbízzátok azt. 

A tanácsadás díja 15.000,- Ft. Átutalásos elektronikus számlát állítok ki róla és ha a későbbiekben úgy döntötök, hogy rám bíznátok esküvőtök dekorációját a végösszegből levonásra kerül ez az összeg.

esküvői dekoráció

rólam mondtátok

kedves szavak
boldog pároktól