Köszönetajándék

Gyerekeknek

Mindig nagy fejtörést okoz a köszönetajándékok kiválasztása, főleg ha az apró népről van szó. Összeállítottam egy kedvességet számukra. Tartalma – 1 db 5 oldalas kis füzet (négy színező, egy foglalkoztató oldal), 1 db mini színes ceruza készlet (6 alap szín).
Rendelhető névre szólóan, így ültető kártyaként is szolgál. Kérhetitek matricával vagy nélküle. Teljesen személyre illetve az esküvőtök stílusához alakítható. Rendelni e-mailben tudtok vagy a rendelés gombra kattintva.

Hölgyeknek

A másik nagyon nagy kérdés a hölgyek kis ajándéka szokott lenni. Szukkulens köszönetajándék egy csodálatos választás lehet. Csöppnyi növény, csöppnyi szeretet. Kis papír kapszlikba csomagolt kedvesség.
Rendelhető 10 db-tól. Az esküvő dekorációjához passzoló papír kapsziba csomagolva. Kérhető ültetőkártyával és matricával, vagy nélküle. Rendelni e-mailben tudtok vagy a rendelés gombra kattintva.

Uraknak

Talán az egyik legegyszerűbb az urak ajándékának kiválasztása, hiszen nem tudunk mellélőni egy aprócska üveg tüzes vízzel.
Rendelhető mini csatos butykos 10-db-tól. Az esküvő dekorációjához és stílusához illő masnival, matricával és ültetőkártyával vagy nélküle. Rendelni e-mailben tudtok vagy a rendelés gombra kattintva.

Grafika - Esküvői papírtermékek

Legyen szó meghívóról vagy bármilyen papírtermékről amire egy esküvőn, születésnapon vagy bármilyen eseményen szükség lehet. Nálam mindent megtalálsz egy helyen: meghívó, ültetőkártya, menüháromszög, menükártya, köszönetajándék címke és/vagy matrica.
Rendelni e-mailben tudtok vagy a rendelés gombra kattintva.

rólam mondtátok

kedves szavak
boldog pároktól