Rusztikus esküvői stílus

Napjaink egyik legnépszerűbb esküvői stílusként emlegetem a rusztikus esküvői stílust. A rusztikus kifejezés falusit, népest jelent. Dekorációs kellékek esetében szóba jöhet minden természetes anyag, máz nélküli cserépedény, üveg, bőr vagy szőrme.

Színek tekintetében kanyarodjunk a pasztellszínek irányába, és nyúljunk hozzá a garázsban vagy a pincében porosodó sokféle méretű s formájú üvegekhez. Ehhez a stílushoz válasszunk helyszínül egy csárdát, pajtát vagy akár otthonunk hátsó kertjét, de kerüljük el a modern termeket vagy kastélyokat. Menyasszonyi ruhának egy szolid A vonalú csipkés ruhát válassz, frizurád legyen laza és természetes. Kerüld a túlzó sminket, de egy virágkoronával feldobhatod megjelenésed. Ha tavaszi vagy őszi rusztikus esküvőt terveztek, akkor egy klassz farmerdzseki és egy bőrcsizma kifejezetten jó kiegészítő lehet.

A szertartás dekorációjaként előkerülhet egy szépen csomózott makramé, a mama Singer varrógépéből készített asztal és használhatjuk a kovácsoltvas kampókat kis akasztható vázácskákkal. A fogadásra készülő díszekhez használhatunk porcelán csészéket, kancsókat vagy bármilyen üveget vázaként. A lényeg, hogy legyen régi és vidéki. Tortának az úgynevezett meztelen tortát javaslom, kevés visszafogott virágdíszítéssel.

Virágok egy rusztikus esküvőn

Mint már említettem a rusztikus jelentése vidéki, falusi. Rusztikus esküvőnk virágdíszeként használjunk hagyományosan vidéki kerti virágokat. Mire gondolok? Természetesen azokra a virágokra amiket a nyagyi kertjében megtaláltunk régen. Tátia, zinna, pillangóvirág, dália, búzavirág, szarkaláb, nefelejcs, levendula, borzaskata, nyáriviola, rezgő, sóvirág, celózia és természetesen a rózsa. Utóbbiból válasszunk romantikus angorózsát. Kiegészítő zöldként használhatunk hamvaskát és nyuszifület. Mind a kettő kedves bársonyos levelű, szürkészöd növény, utóbbinak szép lila virágai nyílnak. Amellett, hogy csodálatosan szépek legjöbbjük finom illatos is. Természetesen mindegyiknek megvan a maga szezonja, de nyár köepén tulajdonképpen mind rendelkezésünkre áll millió és egy színben, így nem lehesz nehéz dolgunk. Ha a nagyi kertje kerül az asztalra, akkor a menyasszonyi csokorból se felejtsük ki ezeket a virágokat. Még egy rusztikus vagy bohém eskübőnél is nagyon fontos az összhang, akkor is ha sok különböző méretű, formájú virágot és vázát használunk

Megosztom a bejegyzést:

Facebook
Pinterest
Email
Nyomtatás

Kommentelj! ☺️

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

további hasznos tartalmak

Bohém esküvő rusztikus esküvői dekoráció

Bohém esküvői stílus

A bohém stílusnak nincsenek szabályai, mindent szabad, amit csak szeretnél és semmi sem muszáj. Keverhetünk mindent, mindennel. Egyszerre rusztikus, vnitage, öko és hipszter. Nincsenek egzakt

Tovább olvasom »

rólam mondtátok

kedves szavak
boldog pároktól