Hogyan válasszunk esküvői stílust?

Esküvői stílsut célszerű választanuk a látványelemek, így a dekoráció, torta, ruhák stb. szempontjából nagyon fontos. Ez egy olyan rész, amikor nem lehet megmondani mi volt előbb. A tyúk vagy a tojás.
A hogyan válasszuk ki az esküvőnk stílusát résznél ugyanis fontos szerepet kap az esküvőnk helyszíne.
Hogy miért?
Ha már kiválasztottunk egy helyszínt, akkor a stílust a helyszínhez kell igazítani, ha még nincs helyszín, akkor meghatározhatjuk előre az esküvői stílust és a stílushoz illő helyszíneket kereshetünk.

A témaesküvő, mint esküvői stílus

Mikor hozzám fordulnak a párok, már általában adott egy esküvői helyszín és ahhoz választjuk ki a megfelelő esküvői stílust. Talán egyetlen egy kivételt képez ez alól az úgynevezett témaesküvő, mikor a pár hobbija, zenei ízlése, kedvenc filmje vagy szórakozása adja meg a fő irányvonalat. Ebben az esetben a helyszín eredeti stílusa nem feltétlenül fontos, hiszen egy téma köré fogjuk rendezni a nagy napunk dekorációját.

Gyakori témák: Marvel szuperhősei, A gyűrűk ura vagy Harry Potter, ha csak filmeket emelünk ki, de lehet téma a mozi, színház, síelés, bármilyen csapatsport, kedvenc csapat, közös zenei ízlésünk vagy akár a horgászat is. A dekoráció ebben az esetben az adott téma köré épül fel és a dekorációban nagy szerepet kapnak.

A helyszínválasztásunk meghatározhatja az esküvői stílust

A helyszín adottsága a legjobb iránytű az esküvői stílus kiválasztásához. Ha pl egy nádfedeles, fagerendás teraszon tartjuk az esküvőnket a legjobb választás a rusztikus stílus, bohém vagy vintage stílus. Nem használunk masnikat és székszoknyákat, a helyszín rusztikus bájához alakítjuk a dekorációt. Vannak olyan termek melyek egyszerűek és letisztultak. Ilyenkor több stílus közül is választhatunk, hiszen nincs jellegzetes stílusjegye. Ha egy ilyen letisztult helyen tartod az esküvődet a modern stílus kifejezetten jó vélasztás lehet. Egy kastélyban tartott esküvő esetében pedig a klasszikus vagy vintage stílust javaslom.

Bárhol van az esküvőd és bármilyen stílust is választotok, egy a fontos, mégpedig Ti. A dekoráció és az esküvőtök teljes mértékben tükrözzön benneteket, igazodjon igényeitek, ötleteitekhez. Ne féljetek megosztanni minden kósza gondolatot. Ha hiszitek, ha nem sokat segít az esküvőtök dekorációjának megtervezése és építése során.

Megosztom a bejegyzést:

Facebook
Pinterest
Email
Nyomtatás

Kommentelj! ☺️

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

további hasznos tartalmak

Bohém esküvő rusztikus esküvői dekoráció

Bohém esküvői stílus

A bohém stílusnak nincsenek szabályai, mindent szabad, amit csak szeretnél és semmi sem muszáj. Keverhetünk mindent, mindennel. Egyszerre rusztikus, vnitage, öko és hipszter. Nincsenek egzakt

Tovább olvasom »

rólam mondtátok

kedves szavak
boldog pároktól