Bohém esküvői stílus

A bohém stílusnak nincsenek szabályai, mindent szabad, amit csak szeretnél és semmi sem muszáj. Keverhetünk mindent, mindennel. Egyszerre rusztikus, vnitage, öko és hipszter. Nincsenek egzakt meghatározható stílusjegyek. Szárnyaljon a fantáziád és varázsolj bohém hangulatot a szertartásra és a fogadásra egyaránt.

Akkor mégis mi alapján mondjuk egy esküvőre, hogy bohém?

Például álmaid ruhája inkább egy artdeco stílusú, mondhatni olyan mintha éppen most léptél volna ki a Nagy Gatsby-ből, közben a helyszínetek egy tanya, ezért a lábadon esetleg egy western csizma van és mindezt egy farmerdzsekivel még megkoronázod. A vőlegényed pedig kilép a szmokingok világából és inkább csak ing-csokornyakkendő-nadrágtartó szentháromságban mozog, csak úgy hipszteresen? Akkor a bohém stílust nektek találták ki.
A szertartáson viszont sok rózsát, halvány színeket használunk a virágkölteményekhez, mint egy vintage esküvőn, közben a fogadásra készülő dekorációhoz előveszünk sok apróságot, régi üvegeket és akár a nagyi virágjait a kertből? Lehet. Semmi akadálya nincsen.

Tényleg itt nyugodtan elengedheted a fantáziád és szárnyalhatnak a gondolataid. Összeszedheted az összes kis üveget otthon, hogy aztán a fogadáson az asztalok díszei legyenek. A nagyirégi horgolt terítőinek is nagy hasznát veheted, egy bohém esküvőn. Csak a fantáziád szabhat határokat.

A boldogságkapu

Bármilyen stílusú kaput választhatunk egy bohém esküvőre. Legyen szó háromszögről, egyszerű szögletes kapuról vagy akár egy régi spalettás ajtótokról. Elővehetjük a körkaput és a boltívet is. A lényeg sokkal inkább azon van, mit teszünk rá. A kevesebb több. Használjunk egy csodálatos macramét a kapun és díszítsük zöldekkel, virágokkal. Ne hagyjuk ki a kapu virágdíszéből a különböző nádakat és füveket sem.

Bohém szertartásról, bohém fogadásra

Már említettem, hogy nincsenek egzakt szabályok. Így igazából ez a stílus meghatározhatatlan. Minél színesebb és sogrétűbb annál jobb. Nézzük a fogadáson az asztaldíszeket. Mit használjunk? Sok üveget, lehetőleg ne csak sok darab legyen. Sok-sok különböző üveget. A metszett üvegek, akár festve is csodálatosan mutathatnk. Jöhetnek a fás dolgok pl: fakorongok, de ezeket használhatjuk rusztikus esküvő vagy akár a vintage esküvőnk dekorációs elemeként is. Egy szó, mint száz. Erezd el a fantáziád, légy kreatív és használj egymáshoz illő régi és új holmikat, a szertartáson, a fogadáson egyaránt.

Megosztom a bejegyzést:

Facebook
Pinterest
Email
Nyomtatás

Kommentelj! ☺️

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

további hasznos tartalmak

Bohém esküvő rusztikus esküvői dekoráció

Bohém esküvői stílus

A bohém stílusnak nincsenek szabályai, mindent szabad, amit csak szeretnél és semmi sem muszáj. Keverhetünk mindent, mindennel. Egyszerre rusztikus, vnitage, öko és hipszter. Nincsenek egzakt

Tovább olvasom »

rólam mondtátok

kedves szavak
boldog pároktól