Bohém esküvői stílus

A bohém stílusnak nincsenek szabályai, mindent szabad, amit csak szeretnél és semmi sem muszáj. Keverhetünk mindent, mindennel. Egyszerre rusztikus, vnitage, öko és hipszter. Nincsenek egzakt meghatározható stílusjegyek. Szárnyaljon a fantáziád és varázsolj bohém hangulatot a szertartásra és a fogadásra egyaránt.

Akkor mégis mi alapján mondjuk egy esküvőre, hogy bohém?

Például álmaid ruhája inkább egy artdeco stílusú, mondhatni olyan mintha éppen most léptél volna ki a Nagy Gatsby-ből, közben a helyszínetek egy tanya, ezért a lábadon esetleg egy western csizma van és mindezt egy farmerdzsekivel még megkoronázod. A vőlegényed pedig kilép a szmokingok világából és inkább csak ing-csokornyakkendő-nadrágtartó szentháromságban mozog, csak úgy hipszteresen? Akkor a bohém stílust nektek találták ki.
A szertartáson viszont sok rózsát, halvány színeket használunk a virágkölteményekhez, mint egy vintage esküvőn, közben a fogadásra készülő dekorációhoz előveszünk sok apróságot, régi üvegeket és akár a nagyi virágjait a kertből? Lehet. Semmi akadálya nincsen.

Tényleg itt nyugodtan elengedheted a fantáziád és szárnyalhatnak a gondolataid. Összeszedheted az összes kis üveget otthon, hogy aztán a fogadáson az asztalok díszei legyenek. A nagyirégi horgolt terítőinek is nagy hasznát veheted, egy bohém esküvőn. Csak a fantáziád szabhat határokat.

A boldogságkapu

Bármilyen stílusú kaput választhatunk egy bohém esküvőre. Legyen szó háromszögről, egyszerű szögletes kapuról vagy akár egy régi spalettás ajtótokról. Elővehetjük a körkaput és a boltívet is. A lényeg sokkal inkább azon van, mit teszünk rá. A kevesebb több. Használjunk egy csodálatos macramét a kapun és díszítsük zöldekkel, virágokkal. Ne hagyjuk ki a kapu virágdíszéből a különböző nádakat és füveket sem.

Bohém szertartásról, bohém fogadásra

Már említettem, hogy nincsenek egzakt szabályok. Így igazából ez a stílus meghatározhatatlan. Minél színesebb és sogrétűbb annál jobb. Nézzük a fogadáson az asztaldíszeket. Mit használjunk? Sok üveget, lehetőleg ne csak sok darab legyen. Sok-sok különböző üveget. A metszett üvegek, akár festve is csodálatosan mutathatnk. Jöhetnek a fás dolgok pl: fakorongok, de ezeket használhatjuk rusztikus esküvő vagy akár a vintage esküvőnk dekorációs elemeként is. Egy szó, mint száz. Erezd el a fantáziád, légy kreatív és használj egymáshoz illő régi és új holmikat, a szertartáson, a fogadáson egyaránt.

Megosztom a bejegyzést:

Facebook
Pinterest
Email
Nyomtatás

Kommentelj! ☺️

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

további hasznos tartalmak

esküvői dekoráció

Rusztikus esküvői stílus

Napjaink egyik legnépszerűbb esküvői stílusként emlegetem a rusztikus esküvői stílust. A rusztikus kifejezés falusit, népest jelent. Dekorációs kellékek esetében szóba jöhet minden természetes anyag, máz nélküli

Tovább olvasom »
Bohém esküvő rusztikus esküvői dekoráció

Bohém esküvői stílus

A bohém stílusnak nincsenek szabályai, mindent szabad, amit csak szeretnél és semmi sem muszáj. Keverhetünk mindent, mindennel. Egyszerre rusztikus, vnitage, öko és hipszter. Nincsenek egzakt

Tovább olvasom »

rólam mondtátok

kedves szavak
boldog pároktól