Témaesküvő a sí szerelmeseinek

Természetesen önmagában a témaesküvő nagyon kalassz. Legyen szó kedvenc zenekarról, zenei stílusról, filmről, filmekről vagy akár focicsapatról. Lehet szó akár kedvenc állatról is. A lényeg, hogy mind a ketten kötődjetek hozz, akár legyen ez a kettőtök közötti kapocs.

Témaesküvő, hol és hogyan jelenhet meg esküvőnk témája?

Mindenekelőtt a grafikákban – meghívó, ültetőkártya, manükártya vagy háromszög, ültetési tábla, asztalszámok. Ezeken kívül sok olyan dolog van aminek szerves része lehet az esküvői témánk, például torta. A rókás kis erdei hangulatú esküvőn rokapár volt a tortadísz. Viki és Laci Fradista nagy napján, pedig egy komplett Üllői úti stadion formatorta kapcsolódott a téma köré.

Nézzük, hogyan alakult Évi és Bazsi Selős témaesküvője

Nyilvánvaló, hogy ha a pár a sísport szerelmese, akkor a síléc és síbot valahol meg kell, hogy jelenjen a dekorációban. Így történt ez Évi és Balázs május végi nagy napján. A síelés összeköti őket, legyen témaesküvő, melynek természetesen a sí sport az alkotóeleme. Az ötletelési folyamat szerves részét képezte a Pinteresten fellelhető összes sí témájú esküvői dekorációja – nos nem túl sokat találtunk, de volt azért miből csemegézni.

Az egyik legfontosabb elem természetesen a főasztal és annak környéke. A háttérben elhelyezésre került egy pár fehér síléc – ez Évi saját léce volt – amire készült egy kisebb virágdísz. A hozzá tartozó síbotot pedig egyszerűen az asztal mellé helyezve, egy selyemvirágfűzérrel díszítve nem volt túl tolakodó jelenség.

Volt még egy pár síléc és bot. Ezt arra használtuk, hogy az ültetési rend táblát tartsa meg – a szokásos festőállvány helyett. Az asztalokat nem számoztuk. összesen három asztalnál foglaltak helyet a vendégek, ezek számozását lecseréltük három síterep/hegy nevére és természetesen a menüháromszögek is ennek megfelelő grafikát kaptak.

A vendégkönyvük is rendhagyó volt, egy régi kis sílécre gyűltek az aláírások péntek este, hogy mára már lakásuk egyik dísze lehessen.
A köszönetajándéknál volt több ötlet. Felmerült az egyedi matricával ellátott síkártya tartó is, de végül picurka sílécek mellett döntöttek. Ezeket Évi és barátnői készítették.

Témaesküvő esküvői dekoráció

Ne féljetek megmutatni mi számotokra fontos, mi az amit mind a ketten bolondulásig szerettek legyen az a Videoton vagy éppen a Ferencváros, legyen szó Marvel szuperhőseiről vagy akár a Harry Potterről. Egy esküvői dekoráció attól is lehet különleges, ha különleges elemeket tartalmaz. Alig várom Réka és Tomi júliusi esküvőjét. Hogy miért? Azt majd július 23. után elárulom.

Megosztom a bejegyzést:

Facebook
Pinterest
Email
Nyomtatás

Kommentelj! ☺️

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

további hasznos tartalmak

Bohém esküvő rusztikus esküvői dekoráció

Bohém esküvői stílus

A bohém stílusnak nincsenek szabályai, mindent szabad, amit csak szeretnél és semmi sem muszáj. Keverhetünk mindent, mindennel. Egyszerre rusztikus, vnitage, öko és hipszter. Nincsenek egzakt

Tovább olvasom »

rólam mondtátok

kedves szavak
boldog pároktól